مراحل کار معدن

در تمام بخش های معدن برای هوشمندسازی راه حل و ایده ای داریم

هوشمندسازی معدن یک فرایند پیشرفته با مراحل متعدد است که به منظور بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری معادن استفاده می‌شود. این فرایند شامل انعطاف‌پذیری، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و اتوماسیون برای کنترل فرآیندها و بهبود ایمنی است. تبدیل یک معدن به معدن هوشمند یک فرآیند پیچیده و چندگانه است که شامل مراحل مختلف در بخش های مختلف معدنی است. به دلیل پیچیدگی موضوع و تنوع معادن، تعیین مراحل دقیق هوشمندسازی برای هر بخش از ابتدا کمی دشوار است. اما به طور کلی، می توان از منظر عملکردی یک معدن را به بخش های مختلف زیر تقسیم کرد.

در این راه با شما هستیم تا به لطف خداوند بهترین ها رقم خورد ...

حفاری


سیستم‌‌‌‌‌‌های حفاری خودکار که به‌صورت هوشمند عمل می‌کنند، لودرها و تراک‌‌‌‌‌‌های خودران که بدون راننده محموله‌‌‌‌‌‌های چندین تنی را جا به ‌‌‌‌‌‌جا می‌کنند و سیستم‌‌‌‌‌‌های فرآوری و جداسازی باطله از ماده معدنی که به کمک الگوریتم‌‌‌‌‌‌های هوشمند و به ‌صورت بهینه و کم‌ هزینه عملیات فرآوری را کنترل می‌کنند، همگی محصول فناوری‌ هایی هستند که بر پایه هوش‌ مصنوعی و اینترنت اشیا شکل گرفته‌‌‌‌‌‌اند و در بسیاری از معادن دنیا در حال استفاده هستند. افزایش دقت و حساسیت فرآیندها، افزایش بهره‌‌‌‌‌‌وری و کاهش مخاطرات و اثرات مخرب زیست‌‌‌‌‌‌ محیطی از جمله تاثیرات مهم انقلاب صنعتی چهارم بر حوزه معدن هستند
در بخش حفاری پنل مدیریتی معادن راهکار هوشمند می توان به بخش های زیر اشاره نمود:

  • اتصال به Datamine
  • طرح حفاری
  • عملکرد حفاری
  • عملکرد پمپاژ

استخراج


در معدن‌کاری مدرن، از ابزارهای هوشمند متنوعی برای بهبود کارایی و کاهش هزینه‌ها در مرحله استخراج استفاده می‌شود. این ابزارها عبارتند از: ۱. سیستم‌های جمع‌آوری داده ۲. سیستم‌های اتوماسیون ۳. هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها ۴. دستگاه‌های اتوماتیک حفاری و لودرها ۵. شبکه‌ها و ارتباطات هوشمند ۶. واحدهای کنترل مرکزی (Control Center)
در بخش استخراج پنل مدیریتی معادن راهکار هوشمند می توان به بخش ها زیر اشاره نمود:

  • دسته بندی مواد استخراجی
  • مدیریت مواد استخراجی
  • طرح استخراج
  • عملکرد استخراج

دپو


دپو مواد اولیه و یا دسته بندی مواد استخراجی می تواند نمایانگر روند انجام کار و شاخص مهمی برای فرآیند استخراج و فرآوری باشد از این رو با هوشمندسازی این واحد می توان کمک شایانی به پروسه معدن نمود به خصوص زمانی که بتوان این پروسه ها را به صورت اتوماتیک و توسط ابزار IOT به صورت خودکار به چرخه معدن کاری راهکار هوشمند متصل نمود.
در بخش فراوری پنل مدیریتی معادن راهکار هوشمند می توان به بخش های زیر اشاره نمود:

  • دسته بندی دپو
  • مدیریت دپوها

فراوری


در بخش فراوری یک معدن هوشمند، از ابزارها و روش‌های مختلفی برای بهبود فرآیندهای فراوری مواد معدنی و افزایش بهره‌وری استفاده می‌شود. برخی از این ابزارها و روش‌ها عبارتند از: ۱. سیستم‌های اتوماسیون و کنترل فرآوری ۲. دستگاه‌ها و تجهیزات هوشمند ۳. استفاده از هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده‌ها ۴. استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته شبیه‌سازی فرآیند ۵. استفاده از سیستم‌های خودکار تحویل مواد معدنی ۶. مانیتورینگ و نظارت برخط ۷. بهینه‌سازی مصرف انرژی ۸. انتقال داده‌ها به مراکز کنترل
این ابزارها و روش‌ها به مدیران و کارکنان معدن امکان می‌دهند تا فرآیندهای فراوری را بهبود داده و عملکرد معدن را به صورت هوشمندتر و کارآمدتر انجام دهند. از طریق استفاده از این فناوری‌ها، معادن می‌توانند بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و بهره‌وری بهتر در زمینه فراوری مواد معدنی را تجربه کنند.
در بخش فراوری پنل مدیریتی معادن راهکار هوشمند می توان به بخش های زیر اشاره نمود:

  • دسته بندی واحدهای فراوری
  • مدیریت واحدهای فراوری
  • عملکرد وحدهای فراوری